HTML

Webdesigner tanfolyam

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szeptembertől kezdő webdesigner tanfolyam indul

2011.08.10. 09:06 webdesigntanfolyam

Webdesigner szeretnél lenni, de tartasz attól, hogy előzetes ismeretek, rajztehetség vagy művészi tehetség hiányában nem lehetsz sikeres ezen a területen?

Felmerült benned a kérdés, hogy mennyi időbe telik, amíg eljutsz addig, hogy megtervezd a saját, vagy akár mások honlapját?

 

Ezek olyan kérdések, amelyek szinte mindenkiben felmerülnek a webtervezéssel kapcsolatban. A jó hír, hogy a kezdő tanfolyam tanulói kellő elszántsággal és szorgalommal hat hónap alatt eljutnak arra a szintre, hogy képesek önállóan megtervezni egy honlapot, egy cégarculatot vagy online reklámokat.
Ehhez a kitartáson kívül vizuális érzékre, esztétikai, formai látásmódra is szükséged lesz, azonban ez fejleszthető.
 
 
Hol történik az oktatás? 
A képzés online, az úgynevezett Cloud Learning módszerrel zajlik, így mindenki számára kényelmes: nem kell hozzá elutaznod otthonról, ezzel pedig rengeteg idő spórolhatsz meg - ezt úgy oszthatod be, ahogy számodra a legmegfelelőbb, így a tanfolyam nem vesz el időt sem a munkádtól, sem pedig a családodtól. Amennyiben elakadnál, lehetőséged van felvenni velem e-mailben a kapcsolatot, és egy zárt hallgatói fórum is rendelkezésedre áll, ahol bátran kérdezhetsz.
Cloud
 
Milyen is a tananyag?
Tapasztalataim alapján példákkal, szemléltetéssel és humorral sokkal könnyebben lehet tanulni, így a tananyagot is ezen szempontok alapján építettem fel. Minden héten küldök a témához kapcsolódóan egy-egy komplett csomagot, melyben írásos tanulnivalók, gyakorlati feladatok, videós segédletek, néha pedig hanganyagok és segédanyagok találhatók meg. A kezdő tanfolyam során két részvizsgán, és a végső vizsgán kell résztvenned, amelyek sikeres teljesítése esetén oklevelet kapsz, mely igazolja a tanfolyam elvégzését. A hat hónap alatt elkészített feladataid egy portfólióvá állnak össze, amely kiemelten fontos egy webdesigner számára: ez segít abban, hogy bemutatkozzon, és munkát kapjon.
 
 
Mikor kezdődik?
A kezdő tanfolyam szeptember 15-én indul, majd pedig minden hónap 15-én.
 
 
Mennyibe kerül?
Az ára egy részletben fizetve 80.000 Ft (kuponnal rendelkezőknek 70.000 Ft),
két részletben pedig 2x50.000 Ft (kuponnal rendelkezőknek 2x45.000 Ft).

Kezdő

komment

süti beállítások módosítása